Vacature kwaliteitsbewaker

vzw AquaFlanders, de koepel van de Vlaamse drinkwaterbedrijven en rioolbeheerders is bevoegd om controle uit te oefenen op de kwaliteit van de keuring van drinkwateraansluitingen. Om ons dynamisch team te versterken zijn we op zoek naar een voltijdse kwaliteitsbewaker. 

Wat verwachten we van jou?
Als kwaliteitsbewaker verricht je controles op de keuringen van drinkwateraansluitingen over heel Vlaanderen. Hiervan worden vakkundige en waarheidsgetrouwe verslagen opgesteld en worden eventuele kwaliteitsverbeteringstrajecten opgestart. Je zal ook de keurders begeleiden. Daarnaast sta je mee in voor de organisatie en het geven van opleidingen en participeer je actief in werkgroepen.

Wie zoeken we?
- Je beschikt over een bachelorsdiploma bij voorkeur in een technische richting en/of kan 3 jaar relevante technische ervaring voorleggen. 
- Je beschikt over vakinhoudelijke kennis en ervaring in verband met keuringen. 
- Klantvriendelijkheid en zelfsturing zijn voor jou vanzelfsprekend. 
- Daarnaast beschik je over een gezonde dosis pragmatisme en assertiviteit naast een analytische geest.
- Ondanks de grote mate van zelfstandigheid ben je ook een teamplayer. Je bent een kei in het overbrengen van kennis en vaardigheden tijdens opleidingen. 
- Je deinst er niet voor terug om administratieve processen in goede banen te leiden. 
- Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en beschikt over een basiskennis Frans, Engels en Duits.

Wat bieden we?
Een boeiende en uitdagende job, vol afwisseling en met ruimte tot verdere ontwikkeling, de tewerkstelling is te Antwerpen. 
We bieden een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salaris dat rekening houdt met jouw ervaring. Daarnaast bieden we je maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een bedrijfswagen, een GSM en een laptop.

Interesse?
Bezorg dan snel je kandidatuur aan Karin Voet via karin.voet@ascento.be. We verwachten je kandidatuur uiterlijk 29 oktober 2017. Voor hulp tijdens het sollicitatieproces kan je terecht op 016 38 10 00.

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht op het nummer 03 217 26 40.