Carl Heyrman is nieuwe Algemeen directeur van AquaFlanders

Carl Heyrman is vanaf 1 april 2017 Algemeen directeur bij AquaFlanders, de koepel van de Vlaamse drinkwaterbedrijven en rioolbeheerders.  Hij neemt de leiding van de organisatie over van Marc Buysse die jarenlang vanuit De Watergroep gedetacheerd werd naar AquaFlanders en nu daar een nieuwe uitdaging tegemoet gaat. 
 
Na een uitgebreide selectieronde is Carl Heyrman  bij eenparigheid door de raad van bestuur van AquaFlanders benoemd. Hij is 52 jaren jong, komt uit de bouwwereld en heeft daar een jarenlange ervaring opgebouwd met het aansturen van een sectororganisatie.  De raad van bestuur heeft hem aangetrokken om de positie van de organisatie in de watersector verder uit te breiden en de banden met de Vlaamse overheid te verstevigen.  ‘Met zijn ondernemingszin en leiderschap is Carl Heyrman hiervoor de geschikte persoon’, aldus Herman Van Autgaerden, voorzitter van de raad van bestuur. 

De toekomst van het water in Vlaanderen ligt in de verdere uitwerking van een modern waterbeheer waarbij de verschillende onderdelen van de waterketen als één geheel beheerd worden, en dit binnen een Europees kader.

De nieuwe algemeen directeur is bereikbaar via cheyrman@aquaflanders.be of via het nummer 03 292 91 91.